Ga naar de inhoud

Zo eenvoudig werkt het beheer van jouw huisstijlhandboek

We begrijpen heel goed dat je liever niet teveel tijd besteed aan het vullen van een huisstijlhandboek. Daarvoor ben je geen ontwerper geworden. Vanuit die gedachte zijn we dan ook gestart met onzehuisstijl.nl. Wij willen dat jij meer tijd hebt voor de leuke dingen en het maken van een huisstijlhandboek een zo prettig mogelijke ervaring voor je maken.

Daarom hoef je bij ons geen pagina’s in elkaar te klikken.

Je hebt geen technische kennis nodig en kan direct aan de slag met het vullen van jouw huisstijlhandboek / brandguide.

Richtlijnen en templates

Ons platform is gebouwd rond twee onderwerpen: richtlijnen en templates.

In het richtlijnen gedeelte beschrijf je de richtlijnen en de do’s en don’ts per onderdeel. Die onderdelen zijn: logo, kleurgebruik, typografie, grafische vormen, beeldgebruik en tone-of-voice. Gebruik je een onderdeel (nog) niet, dan kan je het uiteraard overslaan.

Per onderdeel upload je relevante bestanden. Bij logo’s zijn dat uiteraard vectorbestanden van je logo, bij kleuren is dat bijvoorbeeld een .ase file. Wij zorgen ervoor dat de bestanden die je upload op logische plekken in het huisstijlhandboek worden getoond.

Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om zelf templates toe te voegen. Bijvoorbeeld voor folders, posters, flyers, brochures, social media posts, etc.

That’s it. Geen eindeloos geklik om al die onderdelen netjes erin te krijgen. Geen previews die je hoeft te maken van je bestanden, geen kleurcodes die je handmatig moet in zitten tikken en geen technisch gedoe.

Klaar om het zelf eens te ervaren?

Start vandaag nog. We geven je 2 maanden gratis zodat je rustig de tijd hebt om jouw huisstijlhandboek netjes te vullen. Mocht je het toch niks vinden, dan kan je maandelijks opzeggen.

Ja, ik wil een huisstijlhandboek