Ga naar de inhoud

Ook ik zat urenlang op huisstijl-handboek.indd

Ik zat echter ook urenlang websites en apps te ontwerpen dus wist: dit moet anders kunnen. Ik besloot de kracht van online in te zetten voor het realiseren van het perfecte online huisstijlhandboek. - Ivo

Ontwerpers blij maken

Onze drijfveer. Als ontwerper ben je het liefst creatief bezig. Daar haal je energie uit. Dat dit niet 100% van je tijd kan, dat is helaas ook een feit. Administatie, DTP werk, je lagen netjes benoemen… Het maken van een huisstijlhandboek is nu ook vaak zo’n ding. Wij pakken de handschoen op om dit gedeelte van het leven van een ontwerper makkelijker te maken. Blije ontwerpers, daar gaan we voor!

Serieus aanpakken

Wij vinden dat een online huisstijlhandboek voor ontwerpers én hun eindgebruikers meerwaarde moet hebben. We stoppen daarom veel tijd in het zo makkelijk mogelijk vullen en beheren van de huisstijl, maar ook aan de presentatie hiervan aan de voorkant. Onze hele applicatie is speciaal voor onzehuisstijl.nl gebouwd op zo’n manier dat het schaalbaar is.

Contact illustratie

Heb je een vraag? Of een tip? Mail ons. Binnen een dag antwoord.

Stuur ons een mail

De oprichters

Ivo Ruijters

Ivo

Ontwerper, UX-specialist

Ontwerper van huisstijlen (o.a. voor de gemeente Katwijk), websites en apps. Ruim 15 jaar ervaring. Oprichter van onzehuisstijl.nl omdat ik zag dat we af moesten van papieren handboeken en de kracht van online moesten benutten. Dus sneller en efficienter vullen, makkelijk delen en altijd nog te wijzigen.
Ik woon in Amersfoort en verhuur mezelf als ZZP’e onder de vlag ‘Around Seven’.

Anton Timmermans

Anton

Developer

Software bouwer met een liefde voor het web. Ruim 10 jaar ervaring. Ik geloof in het voorop zetten van mensen, daarna pas software. Mijn passie is het oplossen van problemen, het leven rijker maken mijn doel. Met onzehuistijl.nl wil ik beide bereiken.

Freelancer met 24letters.com. Voorheen bij Yoast. Veel bijgedragen aan WordPress, core committer.

High Five illustratie

Start vandaag nog.
2 maanden gratis

→ Next up: claim gratis je eigen onzehuisstijl.nl url.

Jouw e-mailadres gebruiken we ter verificatie. We gaan er zorgvuldig mee om. Geen creditcard nodig, je kan direct aan de slag.
Groet illustratie

Gewoon lekker Hollands

We zijn een 100% Nederlands bedrijf. Volledig zelf gefinancierd en dus geen afhankelijkheden van grote boze bazen die geld boven gebruikersgemak hebben staan. Wij geloven in de kracht van ontwikkelen samen met onze gebruikers. Heb je een tip of suggestie dan kan je ons altijd bereiken via hallo@onzehuisstijl.nl