Ga naar de inhoud

Online huisstijlhandboeken waarbij het beheer een feestje is

We maken jouw leven als ontwerper weer een stukje makkelijker. Makkelijk te vullen, eenvoudig te delen.
fearture UI frontend screenshot

Fraaie front-end én back-end

We willen dat het gebruik van onzehuisstijl.nl voor iedereen een feestje is. Dus stoppen we veel tijd in de layout van zowel de voorkant als de achterkant; het beheer.

De opbouw van het online huisstijlhandboek

01

Richtlijnen gebruik huisstijl

Leg vast hoe de huisstijl toegepast dient te worden

02

Huisstijl elementen en templates

Alle huisstijl assets op één plek. Jij bepaalt wie mag downloaden.

03

Communicatie archief

Laat zien hoe de huisstijl toegepast is in verschillende uitingen.

Coming Soon

Incl. slimme downloads, gebruikersbeheer, automatisch kleurenpalet, typografe previews, etc.

fearture ASE genereren screenshot

Automatisch .ASE files genereren

Voer in een paar stappen je kleurenpalet toe. Wij maken er automatisch een .ASE swatch file van waar andere ontwerpers direct mee aan de slag kunnen. Heb je al een .ASE file, dan kunnen we daar alle kleuren uithalen. Scheelt jou weer invoerwerk.

fearture Adobe files screenshot

.Ai, .Indd? Geen probleem!

Uiteraard is het mogelijk om Illustrator of InDesign bestanden te uploaden. We tonen automatisch een preview, ideaal voor mensen die geen Adobe pakket bij de hand hebben.

fearture alles op zijn plek screenshot

Alles op zijn plekkie

Richtlijnen zodat je weet hoe de huisstijl toegepast wordt. Huisstijl elementen en templates voor een snelle start. Een communicatie archief voor eerder gemaakte items. Alles vanuit 1 plek te beheren.

veiligheid illustratie
Claim jouw url

Veilig en toegankelijk
op een unieke url

Voor iedere huisstijl maken we een unieke url. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de data versleuteld is (SSL). Een voorbeeld van zo’n url: maak je een huisstijl voor het merk Merky, dan wordt jouw unieke url onzehuisstijl.nl/merky.

fearture stap voor stap screenshot

Stap voor stap vullen

Jij vult, wij zorgen voor een strak online huisstijlhandboek. Stap voor stap tik jij af hoe ontwerpers om moeten gaan met logo, kleurgebruik, typografie etc. Wil je een stap overslaan? Geen probleem! Mis je iets in onze stappen? Ook geen probleem, je kan altijd zelf onderdelen toevoegen.

Maar wacht
er is meer!

Do’s en don’ts

Maak het concreet. Dankzij onze do’s & don’ts module hebben ontwerpers snel door wat er wel én niet mag met de huisstijl.

Google Fonts ondersteuning

Alle Google Fonts zijn direct beschikbaar in het Typografiegedeelte. Kwestie van aanklikken en aangeven welke varianten je gebruikt.

2 maanden gratis

We willen je rustig de tijd geven het huisstijlhandboek te vullen. Daarom krijg je de eerste 2 maanden van ons.

Goed voor het mileu

Je bespaart een hoop papier en inkt door jouw huisstijlhandboek niet meer te printen of te drukken. Bovendien planten we voor ieder account 1 boom.

Smart uploads

Door onze slimme upload module (altijd inbegrepen) is het uploaden van meerdere files een fluitje van een cent. Incl. ondersteuning voor adobe files.

Magic tagging

Tag je een bestand, dan zorgen wij er automatisch voor dat deze bij het corresponderende Richtlijnen onderdeel komt te staan. It’s like magic.

Coming soon...

Meerdere huisstijlen

Beheer je meerdere huisstijlen? Dan kan je ze straks alleemaal vanuit één centrale account beheren en snel switchen tussen de huisstijlen.

InDesign Check

Bij het uploaden checken we even of alle fonts en afbeeldingen ook netjes in mapjes zitten. Dat voorkomt gezeur en maakt jouw leven als ontwerper weer wat makkelijker

Zip previews

Upload je een zip met verschillende bestanden dan tonen we voortaan de inhoud van de zip even in tekst. Scheelt weer uitpakwerk.

High Five illustratie

Start vandaag nog.
2 maanden gratis

→ Next up: claim gratis je eigen onzehuisstijl.nl url.

Jouw e-mailadres gebruiken we ter verificatie. We gaan er zorgvuldig mee om. Geen creditcard nodig, je kan direct aan de slag.

Voor ontwerpers en
ontwerpbureaus

Je hebt zojuist een schitterende huisstijl bedacht. Kleuren, typografie, grafische elementen: alles is op elkaar afgestemd en perfect in balans. Nu komt het spannende gedeelte: de uitvoering. Wellicht doe je een gedeelte daarvan zelf maar er komt altijd een moment waarop anderen met jouw ontwerpen aan de slag gaan.

Borg je huisstijl online. Leg typografie, kleuren, logo, beeldgebruik vast. Beschrijf de do’s and don’ts en verwijs naar templates en andere bronbestanden. Zo zorg je ervoor dat iedereen weet hoe ze door jou bedachte huisstijl correct moeten doorvoeren. Wij helpen je stap voor stap de huisstijl vast te leggen. Het is een kwestie van een aantal bestanden uploaden en teksten vullen; wij zorgen voor de juiste indeling, slimme downloads en handige tooltjes zoals automatische ASE exports en Smart Search.


Groet illustratie

Gewoon lekker Hollands

We zijn een 100% Nederlands bedrijf. Volledig zelf gefinancierd en dus geen afhankelijkheden van grote boze bazen die geld boven gebruikersgemak hebben staan. Wij geloven in de kracht van ontwikkelen samen met onze gebruikers. Heb je een tip of suggestie dan kan je ons altijd bereiken via hallo@onzehuisstijl.nl