Ga naar de inhoud

Alleen al het feit dat je geen bestanden meer hoeft rond te mailen…

Altijd toegang tot de laatste versie van het huisstijlhandboek en iedereen gebruikt nog de juiste bestanden ook. Het kan dus wel.
Maar er zijn meer voordelen…
voordeel altijd final.dev illustratie

Altijd final.dev

Zelfs als je vergeten was om die logo-def-01-final-01.ai te uploaden. Je kan altijd nog bestanden toevoegen of wijzigen. Iedereen heeft dus altijd beschikkig tot de laatste bestanden.

voordeel nooit meer mailen illustratie

Nooit meer logo’s of templates doormailen

Je hebt wel wat beters te doen. Met een paar kliks bepaal jij wie er toegang heeft tot het huisstijlhandboek en wie er bestanden mag downloaden. Kan jij je weer richten op creaievere zaken.

voordeel vulllen is een fluitje van een cent illustratie

Vullen is een fluitje van een cent

In een aantal stappen beschrijf je de richtijnen, do’s en don’ts en deel je jouw huisstijl bestanden. Je hebt geen technische kennis nodig. Doordat wij jouw input automatisch verwerken tot een strak online huisstijlhandboek bespaar je vet veel tijd.

voordeel handige tools illustratie

Automatisch .ASE files genereren

Voer in een paar stappen je kleurenpalet toe. Wij maken er automatisch een .ASE swatch file van waar andere ontwerpers direct mee aan de slag kunnen. Heb je al een .ASE file, dan kunnen we daar alle kleuren uithalen. Scheelt jou weer invoerwerk.

voordeel snelheid illustratie

Bizar snel.

Ons platform is gebouwd op Ruby on Rails met HOTwire als JavaScript. Hierdoor hebben we een supersnel systeem weten te maken waarbij je nooit hoeft te wachten op het inladen van pagina’s. Daarbij zorgen we met slimme caching ook nog eens dat bestanden zo snel mogelijk inladen.

voordeel Flexibel als barbapapa illustratie

Flexibel als barbapapa

Standaard borgen we de volgende onderdelen: :Logo, typografie, kleurgebruik, beeldgebruik, grafische vormen en tone-of-voice. Per onderdeel is er ruimte voor richtlijnen, do’s & don’ts en downloads. Je kan de vaste onderdelen eenvoudig uitbreiden, zonder extra kosten.

voordeel veilig op een unieke url illustratie

Veilig op een unieke url

Voor iedere huisstijl maken we een unieke url. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de data versleuteld is (SSL). Een voorbeeld van zo’n url: maak je een huisstijl voor het merk Merky, dan wordt jouw unieke url onzehuisstijl.nl/merky.

voordeel vergeten geen probleem illustratie

Iets vergeten? Geen probleem!

Vergeten om nog wat te roepen over logo-gebruik op afbeeldingen? Of over het toepassen van het kleurenpalet? Geen zorgen. De dagen van herdrukken zijn voorbij. Je kan altijd de teksten over jouw huisstijl aanpassen, uitbreiden of verwijderen.

voordeel assets en templates illustratie

Huisstijl assets en templates? Check!

Bij het beschrijven van de richtlijnen kan je bestanden uploaden (zoals logo bestanden bij de richtlijnen mbt logogebruik). Maar ook al jouw templates (voor brochures, social media, brieven etc) kunnen een plekje krijgen. Makkelijk te verdelen in categorieën en doorzoekbaar.

Maar wacht
er is meer!

Do’s en don’ts

Maak het concreet. Dankzij onze do’s & don’ts module hebben ontwerpers snel door wat er wel én niet mag met de huisstijl.

Google Fonts ondersteuning

Alle Google Fonts zijn direct beschikbaar in het Typografiegedeelte. Kwestie van aanklikken en aangeven welke varianten je gebruikt.

2 maanden gratis

We willen je rustig de tijd geven het huisstijlhandboek te vullen. Daarom krijg je de eerste 2 maanden van ons.

Goed voor het mileu

Je bespaart een hoop papier en inkt door jouw huisstijlhandboek niet meer te printen of te drukken. Bovendien planten we voor ieder account 1 boom.

Smart uploads

Door onze slimme upload module (altijd inbegrepen) is het uploaden van meerdere files een fluitje van een cent. Incl. ondersteuning voor adobe files.

Magic tagging

Tag je een bestand, dan zorgen wij er automatisch voor dat deze bij het corresponderende Richtlijnen onderdeel komt te staan. It’s like magic.

High Five illustratie

Start vandaag nog.
2 maanden gratis

→ Next up: claim gratis je eigen onzehuisstijl.nl url.

Jouw e-mailadres gebruiken we ter verificatie. We gaan er zorgvuldig mee om. Geen creditcard nodig, je kan direct aan de slag.
Groet illustratie

Gewoon lekker Hollands

We zijn een 100% Nederlands bedrijf. Volledig zelf gefinancierd en dus geen afhankelijkheden van grote boze bazen die geld boven gebruikersgemak hebben staan. Wij geloven in de kracht van ontwikkelen samen met onze gebruikers. Heb je een tip of suggestie dan kan je ons altijd bereiken via hallo@onzehuisstijl.nl