Ga naar de inhoud

Nieuwe ontwikkelingen op onzehuisstijl.nl – November 2022

Hoera! Er zijn weer een aantal mooie ontwikkelingen op ons platform. We praten je graag even bij.

Templates

Een eerste toffe ontwikkeling is de flinke updates die we ons template gedeelte hebben gegeven. Onder Templates kan je zelf bestanden uploaden waar andere ontwerpers direct mee aan de slag kunnen. Denk bijvoorbeeld aan templates voor folders of social media posts. Dit templates gedeelte zat al in de eerste versie van ons platform, maar hebben we nu voorzien van een verbeterde interface waardoor het nog makkelijker is om deze snel in te richten.

Ook maken we automatisch previews van Illustrator en Photoshop bestanden. Zelfs als je een Indesign package upload maken we automatisch een preview. Hoef je niks voor te doen en het helpt enorm om snel te zien welke template je gaat downloaden.

Betere feedback

We hebben de foutmeldingen voorzien van een fris stijltje en waar nodig verduidelijkt. Zo geven we betere feedback waardoor het voor jou nog wat prettiger wordt om ons platform te gebruiken.

Oh ja, we hebben nu ook een fraaie 404 pagina. Een 404 krijg je als je op een pagina terecht komt die niet (meer) bestaat. Als het goed is zie je die dus nooit. 🙂

Whitelabel

Het is bijna zover. 🎉

Binnenkort kan je onzehuisstijl.nl draaien op een eigen (sub)domein.

Helemaal whitelabel zodat jouw bezoekers niet zien dat je gebruik maakt van onzehuisstijl.nl maar het net lijkt alsof het een eigen systeem is. Daarvoor hebben we flink wat aanpassingen moeten doen in de code en is Anton druk bezig geweest om dit allemaal op een nette manier in te richten. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat je automatisch een SSL certificaat krijgt op het (sub)domein waarop jouw huisstijlhandboek draait. Binnenkort live dus maar als je niet kan wachten stuur ons dan even een mailtje, dan kijken we of we jouw huisstijlhandboek alvast om kunnen zetten.

Onder de motorkap

En dan hebben we nog een hele hoop technische zaken gedaan, zoals het beter inrichten van onze staging- en productomgevingen zodat we sneller wijzigingen kunnen doorvoeren. Ook is de stabiliteit verbeterd.

Demo huisstijlhandboek

Last but not least: we hebben een demo huisstijlhandboek gemaakt voor een fictief bedrijf: Flex verhuizingen. De demo laat de voorkant zien van een huisstijlhandboek, dus wat anderen te zien zouden krijgen als ze het handboek bekijken.

Bekijk de demo (Huisstijlhandboek Flex verhuizingen)

Nog geen huisstijlhandboek?

Wil je aan de slag met jouw huisstijlhandboek maar twijfel je nog of onzehuisstijl.nl wat voor je is? Probeer ons 2 maanden gratis uit. Vind je het daarna toch niks, dan mag je altijd opzeggen. Even goede vrienden.

Ja, ik wil onzehuisstijl.nl wel eens proberen