Ga naar de inhoud

Vanaf nu beschikbaar: huisstijlhandboek van onzehuisstijl.nl op jouw domein

Huisstijlhandboek op eigen domein

Vanaf nu is het mogelijk om een huisstijlhandboek dat je bij ons maakt op een eigen url te draaien.

Dat leggen we even uit.

Normaal gesproken claim je bij het aanmaken van een huisstijlhandboek op ons platform een url. Die url kan dan niemand anders claimen. Stel dat je als bedrijf Flex verhuizingen de url flex claimt dan is de url van het huisstijlhandboek onzehuisstijl.nl/flex.

Die url kan je met iedereen delen. Je kan er ook voor kiezen het huisstijlhandboek niet openbaar te zetten. In dat geval hebben alleen mensen die je toevoegt toegang tot de huisstijl.

Voor veel van onze klanten zal dit voldoende zijn. Zo’n onzehuisstijl.nl url is makkelijk te onthouden en te delen. Je hoeft ook niets in te stellen om het te laten werken. Dikke prima.

Maar….

Misschien vinden jullie het wel fijner om het huisstijlhandboek binnen je eigen domein te draaien. Bijvoorbeeld als subdomein. Dat kan vanaf nu!

Zo kan je dus in plaats van onzehuisstijl.nl/flex ook kiezen voor bijvoorbeeld huisstijl.flexverhuizingen.nl of huisstijl-van-flex-verhuizingen.nl.

Het instellen van een eigen domein hebben we zoals altijd zo makkelijk mogelijk gemaakt. Je stelt in de beheeromgeving van je huisstijlhandboek in een paar stappen een eigen domein in. Daarvoor moet je wat DNS wijzigingen doen die we automatisch voor je controleren.

Kom je daar niet uit, dan helpen we je uiteraard ook graag verder. Als alles goed staat is jouw huisstijlhandboek beschikbaar op het door jou gewenste domein.

Aan het gebruiken van een eigen domein zijn geen extra kosten verbonden.